Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Tulevaisuuden ruoka ja ekologisesti kestävät ruokavalinnat

18.11.2017 14:00

Naisagronomien seminaari

Tulevaisuuden ruoka ja ekologisesti kestävät ruokavalinnat

Lauantaina 18.11.2017 klo 14 Agronomiliitossa (Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 8, 00130 Helsinki)

 

Ekologisesti kestävät ruokavalinnat: Professori Kristiina Lindström, HY

Uuselintarvikkeiden hyväksyntä: Professori Marina Heinonen, HY, EFSAn asiantuntija

Tuotekehitys - case hyönteisleipä: Tuotekehitysjohtaja Heli Anttila, Fazer Leipomot Oy

Tilaisuus jatkuu 3-ruokalajin päivällisellä Ravintola The Cock:ssa klo 17.

 

Seminaari on ilmainen. Päivälliselle mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta Naisagronomia, hinta 12 euroa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen naisagronomit@gmail.com tai Marille puhelimitse (050 514 7678). Ilmoitathan, osallistutko seminaariin, päivälliselle vai molempiin sekä myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Tervetuloa!