Tulevaisuuden ruoka ja ekologisesti kestävät ruokavalinnat
18.11.2017 14:00
Naisagronomien seminaari
Tulevaisuuden ruoka ja ekologisesti kestävät ruokavalinnat
Lauantaina 18.11.2017 klo 14 Agronomiliitossa (Pohjoinen Makasiinikatu 6 A 8, 00130 Helsinki)
Ekologisesti kestävät ruokavalinnat: Professori Kristiina Lindström, HY
Uuselintarvikkeiden hyväksyntä: Professori Marina Heinonen, HY, EFSAn asiantuntija
Tuotekehitys - case hyönteisleipä: Tuotekehitysjohtaja Heli Anttila, Fazer Leipomot Oy
Tilaisuus jatkuu 3-ruokalajin päivällisellä Ravintola The Cock:ssa klo 17.
Seminaari on ilmainen. Päivälliselle mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta Naisagronomia, hinta 12 euroa.
Ilmoittautumiset osoitteeseen naisagronomit@gmail.com tai Marille puhelimitse (050 514 7678). Ilmoitathan, osallistutko seminaariin, päivälliselle vai molempiin sekä myös mahdolliset erityisruokavaliot.
Tervetuloa!