Tulevaisuuden ruoka
5.11.2019 18:00
TULEVAISUUDEN RUOKA
Luento- ja keskustelutilaisuus
ti 5.11.2019 klo 18–20
Forssan kaupungintalon valtuustosalissa
Tilaisuuden puhujat ja heidän aiheensa:
SIRPA KURPPA, prof. emerita: Tulevaisuuden ruokalautanen, paikallinen ja planetaarinen?
ANNE PIHLANTO, johtava tutkija, FT: Proteiinin uudet kotimaiset lähteet
VELI HIETANIEMI, erikoistutkija, FT: Miksi kaura on niin hyvää, kauratuotteet
SIRKKA-LIISA ANTTILA, ministeri: Elinvoimaisen maaseudun monet mahdollisuudet
TILAISUUS ON KAIKILLE AVOIN JA MAKSUTON TERVETULOA!
Tätä voi seurata myös etänä:
https://www.youtube.com/channel/UCySjiqQzzEw0zpdAMFtdHBQ/live
Jos tämä linkki ei jostain syystä toimi, voi mennä Forssan kaupungin YouTube -kanavalle striimausajankohtana. Siellä lähetyksen pitäisi näkyä etusivulla: https://www.youtube.com/channel/UCySjiqQzzEw0zpdAMFtdHBQ
järjestäjä Forssan Soroptimistit