Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Tulevaisuuden ruoka

5.11.2019 18:00

TULEVAISUUDEN RUOKA

Luento- ja keskustelutilaisuus

ti 5.11.2019 klo 18–20

Forssan kaupungintalon valtuustosalissa

  Tilaisuuden puhujat ja heidän aiheensa:

SIRPA KURPPA, prof. emerita: Tulevaisuuden ruokalautanen, paikallinen ja planetaarinen?

ANNE PIHLANTO, johtava tutkija, FT: Proteiinin uudet kotimaiset lähteet

VELI HIETANIEMI, erikoistutkija, FT: Miksi kaura on niin hyvää, kauratuotteet

SIRKKA-LIISA ANTTILA, ministeri: Elinvoimaisen maaseudun monet mahdollisuudet

TILAISUUS ON KAIKILLE AVOIN JA MAKSUTON   TERVETULOA!                                                  

 Tätä voi seurata myös etänä:

https://www.youtube.com/channel/UCySjiqQzzEw0zpdAMFtdHBQ/live

Jos tämä linkki ei jostain syystä toimi, voi mennä Forssan kaupungin YouTube -kanavalle striimausajankohtana. Siellä lähetyksen pitäisi näkyä etusivulla: https://www.youtube.com/channel/UCySjiqQzzEw0zpdAMFtdHBQ

järjestäjä Forssan Soroptimistit