Tietohaarukka 2021 -tilastojulkaisu on ilmestynyt
Ruokatieto Yhdistys julkaisee Tietohaarukka - tilastojulkaisua, johon on koottu suomalaisesta ruokajärjestelmästä kaikkiaan 100 tilastoa eri asiantuntijalähteistä.
Tietohaarukka -julkaisu on tuotettu yhteistyössä Agronomiliiton, Luonnonvarakeskus Luken, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa.
Jäsenemme saavat paperisen julkaisun seuraavan Alimentan 3/2021 liitteenä.
Kannattaa tutustua myös Tietohaarukan verkkojulkaisuun. Se on nyt painettua versiota laajempi tietopaketti, josta löytyvät linkit taulukoiden alkuperäiseen asiantuntijatahoon sekä vinkkejä taulukoihin liittyviin ajankohtaisiin artikkeleihin.