Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät

6.10.2014 09:00 – 7.10.2014 16:00 Teemana on aivot ja ravitsemus. Agronomiliitto on mukana Valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä.

Tämänvuotisilla Valtakunnallisilla Ravitsemuspäivillä matkataan aivojen maailmaan. Lähdemme liikkeelle perusteista, kuulemme uusinta tietoa ruokahalun säätelystä ja ravinnon merkityksestä aivojen toiminnoille. Emme unohda sitäkään, että ruoka ja juoma ovat muutakin kuin ravintoaineiden lähde myös aivoille.

Luentojen lisäksi on tarjolla aivojumppaa sekä liikkuen että paperilla, maukasta ruokaa ja aulatiloissa tuote- ja posterinäyttelyt.

Koulutuspäiville ovat tervetulleita RTY:n jäsenten lisäksi järjestöjen edustajat, opettajat ja alan opiskelijat, terveydenhuollon ammattilaiset, ruokapalveluosaajat ja kaikki päivien antia työssään tarvitsevat.

22. Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät

6.–7.10.2014 Marina Congress Center, Helsinki

OHJELMA

Sitovat ilmoittautumiset pe 12.9.2014 mennessä.

Kun ilmoittaudut viimeistään su 24.8.2014, säästät 80 euroa!

Lisätietoja: www.rty.fi > Valtakunnalliset Ravitsemuspäivät