Jäsenseminaari: Suomalainen ruokaketju vuonna 2030
26.10.2013 13:30 Tervetuloa kaikille jäsenille tarkoitettuun ajankohtaisseminaariin lauantaina 26.10.2013 klo 13.30–16.30 Turkuun.
Paikka: Hotelli Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32.
Ohjelma
13.30 Verkostoitumista kahvin lomassa
14.00 Seminaarin avaus
Agronomiliiton hallituksen puheenjohtaja Mikael Jern
14.05 Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?
Tulevaisuuden tutkija, VTM Olli Hietanen
Olli Hietanen on Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kehitys- ja varajohtaja, eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan pysyvä asiantuntija sekä Tulevaisuudentutkimuksen seuran hallituksen jäsen. Lue lisää täältä.
(VTT Markku Wilenius perui tulemisensa)
14.45 Tauko
15.00–16.30 Tulevaisuuden ruokaketju - miten vastaamme haasteeseen?
Paneelikeskustelu Agronomiliiton toiminnanjohtaja Jyrki Wallinin johdolla aiheista osaamistarpeet ja toimintaympäristön muutokset – miten mahdollistetaan uudet innovaatiot ja alan herkullinen tulevaisuus?
Panelisteina
MMT, agr., dos. Ilmo Aronen, tutkimus- ja kehitysjohtaja, Raisioagro Oy
ETM Juha Gröhn, Elintarviketeollisuusliiton puheenjohtaja, Atria Oyj:n toimitusjohtaja
ETT Marika Laaksonen, ravitsemusasiantuntija, Valio Oy
MMM, agr. Janne Lehmussaari, maatalousyrittäjä
MMM, agr. Laura Mattinen, projektipäällikkö, Turun yliopisto, Varru-hanke
VTM Olli Heinonen, alustaja
Seminaari on maksuton ja ilmoittautuminen on päättynyt.