Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Fuksi-illat 2023

27.9.2023 23:59

Syksyllä 2023 aloittavat fuksit, tervetuloa Agronomiliiton fuksi-iltoihin Helsinkiin ja Kuopioon! Illan aikana kuulet työelämätietoa opintoalastasi ja pääset kurkistamaaan tulevaisuuden näkymiä!

Fuksi-iltojen ajankohdat ovat:

  • ti 12.9.
  • ti 19.9.
  • ke 20.9.
  • to 21.9.
  • ti 26.9. Ravitsemustiede, Kuopio
  • ke 27.9. (myös etäosallistumismahdollisuus)

Voit valita illoista itsellesi sopivimman. Jos ei pääse paikan päälle, voit myös osallistua etänä 27.9. järjestettävään iltaan. Helsingissä tilaisuus alkaa Agronomiliiton tiloissa klo 17, jonka jälkeen siirtyminen ravintola the Cockiin ruokailemaan noin klo 18.30. Kuopiossa fuksi-ilta alkaa klo 18.00 Kuopion kaupunginkirjastossa ja jatkuu ruokailulla ravintola Kummisedässä.

Ilmoittautaudu mukaan tästä!

Kysymyksiä? Olethan yhteydessä opiskelijat@agronomiliitto.fi.

Fuksi-iltoihin ovat tervetulleita uudet kandi- ja maisterivaiheen opiskelijat tuutoreineen mm. seuraavista koulutusohjelmista: elintarviketieteet, maataloustieteet, kuluttajatieteet, soveltavat taloustieteet, ravitsemustieteet, ympäristötieteet ja soveltavat biotieteet. (Ei metsätieteet tai vaihto-opiskelijat.) Kandiohjelmista mm. maataloustieteet, elintarviketieteet, YET, ympäristötieteet. Maisteriohjelmista mm. maataloustieteet, ECGS, maatalous-, ympäristö- ja luonnonvaraekonomia, elintarviketieteet, HNFB, elintarviketalous ja kulutus, mikrobiologia ja mikrobibiotekniikka, kasvitiede.